Chocolatier – Over Chocobreak

Peter Doekbrijder, ambachtelijk chocolatier bij Chocobreak, maakt hemelse bonbons. Dat doet hij op een bijzondere plek. Hoog boven in een prachtig oud pand, de Commanderie van Sint Jan uit 1196, is zijn chocolade-atelier. Kijk je uit het dakraam, dan heb je een geweldig zicht op de historische binnenstad van Nijmegen. Binnen is het een waar chocoladeparadijs.

Alleen handgemaakte bonbons

Hier maakt en bedenkt Peter fantastische bonbon-creaties. Hij is een ware meester in het vinden van geweldige smaakcombinaties. Alleen de beste en puurste ingrediënten gebruiken Peter en zijn team. Dat geldt niet alleen voor de fair trade chocolade maar ook voor de vullingen. Zo maakt Peter zelf kersenlikeur. Van de lekkerste kersen uit de buurt. En dat proef je direct. Zo’n verschil met bonbons uit de supermarkt!

Chocobreak

Peter doet het niet in zijn eentje. Samen met zijn vrouw Loes begon hij in 2010 Chocobreak. Onder deze naam maken zij, aangevuld met leerling-chocolatiers, de lekkerste bonbons en chocolade. Alles ambachtelijk gemaakt. Geliefd bij restaurants en ook bedrijven in de wijde omtrek. Want de bonbons zijn bij uitstek een mooi en vooral lekker relatiegeschenk.

Leermeester

Peter deelt graag zijn kennis. Daarom is het atelier ook een leerplek voor leerling-chocolatiers. Daarnaast biedt Chocobreak verschillende workshops aan.

Contact

Neem gerust contact met ons op. Want we vertellen u graag nog veel meer.