Luxe Bonbons voor al uw relaties

Onze bonbons smaken super en zien er prachtig uit. Een geweldig relatiegeschenk. Wij denken graag met u mee over uw eigen bonbon op maat. Niets is onmogelijk. Zo maken wij bierbonbons voor bierbrouwerij Hertog Jan. Uiteraard met Hertog Jan bier als ingrediƫnt. Welke bonbon kunnen we voor u maken?

Bonbons met logo

Luxe bonbons zijn een heerlijk relatiegeschenk. Zeker als u uw eigen signatuur aan de bonbons geeft. Daarmee geeft u nog eens een visitekaartje af! Wilt u bonbons met een bijzondere vulling, speciaal voor u ontwikkeld? Of een bonbon met uw logo erop. Alles kan.

Bonbons met een speciale smaak

Daarnaast kunt u kiezen uit een breed assortiment bonbons. Van klassieke bestsellers tot spannende nieuwe combinaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bonbon met jenever en sinaasappel. Of heeft u ooit een bonbon met rode peper geproefd?

Fairtrade chocolade

Smaak is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom gebruiken we alleen de beste kwaliteit chocolade. Dat is voor ons de Belgische chocolade van Callebaut. Dit is een fairtrade chocolade. Door deze chocolade te gebruiken steunen we boeren en hun families.

Lekkere bijzondere vullingen

Niets gaat boven een ambachtelijk gemaakte bonbon. Met heerlijke vullingen die we allemaal zelf in ons chocolade-atelier maken. Van likeur tot fruit of karamel.
En dat proeft u. Want al onze bonbons zijn kleine smaakbommetjes.

Bonbons in elke gewenste hoeveelheid

Wij kunnen de bonbons in elke gewenste hoeveelheid leveren. Uiteraard in een prachtige verpakking. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Chocoladewerk

Naast bonbons maken wij ook allerlei chocoladewerk. Denk aan paasartikelen, kerstartikelen, vlaggen, et cetera. Wilt u hierin iets unieks? Bel ons, we helpen u graag verder.

Uw bonbon op maat

Graag maken we ook voor u een unieke bonbon. Bel ons gerust. We vertellen u graag nog veel meer.